2012- Marina - forumabello_cat

Go to content

2012- Marina

Cartel de Marina

Música de Emilio Arrieta
Llibret de Miguel Ramos Carrión

Estrena a Mollet del Vallès (Barcelona).
Teatre Municipal de "Can Gomà" el 21 de gener de 2012.


Argument

Marina, viu el seu argument en un poble costaner de la geografia catalana anomenat Lloret de Mar. L'argument és un ingenu idil·li amorós sense grans complicacions... No hi ha en ell passions sagnants ni desbordades... L'amor net -amor de mar blau i nostre- es passeja per l'escenari com a veu que ressona en els cargols de mar de la platja.
Marina i Jorge es van criar junts; com a germans. Jorge ja és un flamant capità de vaixell, i Marina, una noia... Una dona. Tots dos s'estimen i tots dos callen el seu amor (cosa corrent entre autèntics enamorats).
En un dels viatges de Jorge, Pascual demana a Marina en matrimoni. Pensa Marina que aquesta és l'ocasió de saber si Jorge correspon als seus sentiments i prega a Pascual que sigui precisament al capità a qui sol·liciti la seva mà, ja que ella, per ser òrfena, ho considera com a única família.
L'arribada de Jorge omple a tots d'alegria, i Pascual demana a aquest la mà de Marina que, naturalment, li és concedida, encara que, naturalment també, amb el cor adolorit.
Una carta ve a complicar o a arreglar les coses... Alberto, capità mercant, lliura a Marina una carta del pare, que ella donava per mort feia tant temps. És una última carta escrita, com a comiat, poc abans de morir.
Pascual, creient que es tracta d'una carta amorosa, es mostra gelós, arribant a dubtar de la fidelitat de Marina... I si les coses es comencen a arreglar per als nostres protagonistes, que no podent callar per més temps, trenquen a cantar el seu amor... Convenint els dos a coronar-los a la volta del proper viatge de Jorge.
Est és en poques paraules l'ingenu i senzill argument de MARINA. Sobre ell va compondre Arrieta la seva música inoblidable.

Marina - Galeria d'imatges

Barcarola. Isabel Rodríguez

Coro i Brindis. Albert Deprius i Alberto Cazes

Fitxa Tècnica

Personatges

Veu

Interpretes

Marina

Soprano

Isabel Rodríguez

Jorge

Tenor

Albert Deprius

Roque

Baríton

Alberto Cazes

Pascual

Baix

Cristobal Viñas

Teresa

Soprano

Isabel Cano

Alberto

Baríton

Guillem Costa

Marinero

Baríton

Joan Carles Roca

i la coral, grup escènic i orquestra titular de la companyia

Direcció musical

Andrés de Rivera

Direcció escènica

Joan Garrido

Disseny Vestuari

Rafato Teatre, sl., Adela Gutierrez i Merche Corral

Disseny Escenografía

Jesús Rodríguez Santos, Manel Padillo i Josep Gracia

Producció

Forum Abelló, AMSM i Amics de la Sarsuela de Gracia

Back to content